Ελληνοκινεζικό συνέδριο για την επιχειρηματικότητα
To Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) και το Ινστιτούτο Κομφούκιος Αθηνών (Business Confucius Institute – BCI) διοργανώνουν το 1ο Ελληνοκινεζικό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας (Hellenic – Chinese Business Partnering Conference 2011) που θα λάβει χώρα στις 3 & 4 Μαΐου 2011, στην Αθήνα.
Βασικοί Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι ο Υπουργός Επικρατείας, κ. Χάρης Παμπούκης, ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και η Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κα Τίνα Μπιρμπίλη.
Διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί από την Ελλάδα και την Κίνα, ηγετικά ονόματα του εγχώριου επιχειρηματικού κόσμου και πετυχημένοι επιχειρηματίες από την Κίνα θα μιλήσουν για την ανάπτυξη επιχειρηματικών δεσμών μεταξύ Ελλάδας και Κίνας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δολοφονία στο Αγρίνιο: Στον ανακριτή ο δράστης – Τι θα πει στην απολογία του
- VITA: Το νέο τεύχος έρχεται αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- «Απελευθερώθηκε από τον πόνο»: Πέθανε ο Ρομπ Χιρστ, συνιδρυτής και ντράμερ των Midnight Oil
- Λαγκάρντ: Οι ΗΠΑ συμπεριφέρονται περίεργα ως σύμμαχοι – Η ΕΕ θα προσδιορίσει τη στάση της μετά την ομιλία Τραμπ
- Euroleague: Αυτοί είναι οι διαιτητές στα παιχνίδια Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
- Ιαπωνία: Ισόβια κάθειρξη στον δολοφόνο του πρώην πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε

