«Βραδιά Πούτιν» διοργανώνει ντισκοτέκ στη Μόσχα με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας
Μια ντισκοτέκ στη Μόσχα συγκέντρωσε τα βλέμματα, όταν ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει «βραδιά Πούτιν» την Κυριακή, παρουσιάζοντας τον Ρώσο πρωθυπουργό ως «αντικείμενο πόθου». Η βραδιά, με τίτλο «Θέλω τον πρωθυπουργό», θα λάβει χώρα στις 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Εκπρόσωπος Τύπου του Πούτιν δήλωσε ότι οι δικηγόροι του πρωθυπουργού θα εξετάσουν αν η ντισκοτέκ έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το όνομά του χωρίς την συγκατάθεσή του.
Στελλάκη Αγγελική
Μια ντισκοτέκ στη Μόσχα συγκέντρωσε τα βλέμματα, όταν ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει «βραδιά Πούτιν» την Κυριακή, παρουσιάζοντας τον Ρώσο πρωθυπουργό ως «αντικείμενο πόθου».
Η ντισκοτέκ Ράι (παράδεισος) ανακοίνωσε τη διοργάνωση της «βραδιάς Πούτιν» για την Κυριακή 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με ένα πανό σε κεντρικό δρόμο της Μόσχας που φέρει το σύνθημα: «Θέλω τον πρωθυπουργό!».
Στον ιστότοπο της ντισκοτέκ η εκδήλωση εμφανίζεται ως ψηφοφορία για να επιλεγεί το «αντικείμενο του πόθου» των γυναικών ανάμεσα στον Ρώσο πρωθυπουργό, τον Τσε Γκεβάρα, τον Βρετανό ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ και τον Αμερικανό ηθοποιό Μπρους Ουίλις.
Εκπρόσωπος Τύπου του Πούτιν δήλωσε την Τρίτη ότι οι δικηγόροι του πρωθυπουργού θα εξετάσουν αν η ντισκοτέκ έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το όνομά του χωρίς την συγκατάθεσή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Live: Σε εξέλιξη συνεδρίαση στη Βουλή – Τοποθέτηση Μητσοτάκη για Μέση Ανατολή και παρεμβάσεις πολιτικών αρχηγών
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 4 Μαρτίου
- Από τη Σαρακοστή στο Πάσχα: Το νέο τεύχος συνταγών της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Θεσσαλονίκη: Σε άθλιες συνθήκες ζούσαν 68 σκυλιά – Σύλληψη 55χρονου και πρόστιμο 68.500 ευρώ
- Τα τσιμπούρια «απειλούν» την υγεία των σκύλων – Παίρνουμε τα μέτρα μας
- Μα τι μπορεί να κάνει για μένα το mentoring;

