Με απεργιακές κινητοποιήσεις απαντά η ΟΜΕ-ΟΤΕ στις απολύσεις από την Cosmote
Με απεργιακές και άλλες κινητοποιήσεις απαντά η ΟΜΕ-ΟΤΕ στις περίπου 120 απολύσεις στην Cosmote. Η ΟΜΕ-ΟΤΕ εξήγγειλε 24ωρη προειδοποιητική απεργία για την προσεχή Παρασκευή 4 Μαρτίου σε όλο τον Όμιλο του ΟΤΕ. Την άλλη Τρίτη, θα καθοριστούν οι περαιτέρω κινητοποιήσεις των εργαζομένων.
Με απεργιακές και άλλες κινητοποιήσεις απαντά η ΟΜΕ-ΟΤΕ στις περίπου 120 απολύσεις στην Cosmote.
Η ΟΜΕ-ΟΤΕ εξήγγειλε 24ωρη προειδοποιητική απεργία για την προσεχή Παρασκευή 4 Μαρτίου σε όλο τον Όμιλο του ΟΤΕ. Την άλλη Τρίτη, θα καθοριστούν οι περαιτέρω κινητοποιήσεις των εργαζομένων.
Η Συνδικαλιστική Οργάνωση κάνει λόγο για εργοδοτική αυθαιρεσία και ανάλγητη συμπεριφορά και καλεί την διοίκηση του ΟΤΕ και της COSMOTE να πάρουν πίσω τις απολύσεις, να σταματήσουν κάθε ενέργεια άσκησης του διευθυντικού δικαιώματος σε ζητήματα που βρίσκονται στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης και να προσέλθουν για υπογραφή ΣΣΕ.
Παράλληλα, καλεί το σύνολο των εργαζόμενων του Ομίλου ΟΤΕ σε μποϋκοτάζ όλων των γερμανικών προϊόντων.
«Επιτέλους θα πρέπει και οι ‘στρατηγικοί σύμμαχοι’ να καταλάβουν ότι οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ αλλά και της χώρας, δεν θα γίνουν οι «κουβαλητές» των κερδών της DT» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για στρατιωτικές δραστηριότητες στον εναέριο χώρο του Μεξικού και της κεντρικής Αμερικής
- Ισημερινός: Αναπτύσσονται 10.000 στρατιωτικοί για την αντιμετώπιση των συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
- Ο Μερτς επιτίθεται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ και στους γερμανούς εργαζόμενους
