
«Επιδρομή» του Δ.Γεωργακόπουλου στη Λαμία για να ελέγξει τα φορολογικά έσοδα
Αιφνιδιαστικό έλεγχο πραγματοποίησε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Δ.Γεωργακόπουλος σε εφορία της Λαμίας για να διαπιστώσει γιατί καθυστερεί η είσπραξη των εσόδων.
Νέο κυνηγητό εξαπέλυσε το υπουργείο Οικονομικών για την είσπραξη των φόρων. Αυτή φορά στο στόχαστρο του εισήλθαν οι εφορίες που δεν έχουν πιάσει το πλάνο των φορολογικών εσόδων.
Συγκεκριμένα, αιφνιδιαστικό έλεγχο πραγματοποίησε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Δ.Γεωργακόπουλος σε εφορία της Λαμίας για να διαπιστώσει γιατί καθυστερεί η είσπραξη των εσόδων.
«Στην εφορία της Λαμίας υποβάλλονται κάθε χρόνο 47.000 φορολογικές δηλώσεις με προσδοκώμενα έσοδα, πολύ περισσότερα από ότι βρήκαμε μαζί με τους ελεγκτές» είπε ο κ. Γεωργακόπουλος σε συνομιλία που είχε με Το Βήμα Οnline.
Ο κ. Γεωργακόπουλος βρήκε μόνον 110 εκατ. ευρώ για να διαπιστώσει στη συνέχεια ότι στην εφορία υπάρχουν 13 ελεγκτές, οι οποίοι πραγματοποίησαν 4 προσωρινούς ελέγχους και έναν (μόνον) τακτικό έλεγχο. Έδωσε κατευθύνσεις να υπάρξουν περισσότεροι τακτικοί έλεγχοι και να αυξηθούν τα
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναθηναϊκός: Μία απουσία ενόψει του τρίτου αγώνα με τη Βαλένθια
- Πρωτοφανής επίθεση Τραμπ στο Εθνικό Ιδρυμα Επιστήμης
- Συρμός του ΗΣΑΠ βγήκε εκτός αποβάθρας – Οι επιβάτες κατέβηκαν στον επόμενο σταθμό
- ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ με τους «ακροδεξιούς ψάλτες» του ΛΑ.Ο.Σ. δεν είναι σε θέση να κάνει πολιτικές νουθεσίες
- Νέα Φιλαδέλφεια: Ξυλοδαρμός 17χρονου μαθητή στο φάσμα του αυτισμού για ένα… σπρώξιμο
- Φραντσέσκα Αλμπανέζε: «Η Ελλάδα οφείλει να παύσει κάθε υποστήριξη προς το Ισραήλ»
