Συνελήφθη 64χρονος για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας στο Διαδίκτυο
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 64χρονος ο οποίος κατείχε και διακινούσε εκατοντάδες αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας στο Διαδίκτυο. Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, οι οποίοι περιείχαν περισσότερα από 800 βίντεο παιδικής πορνογραφίας. Ο 64χρονος οδηγείται εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 64χρονος ο οποίος κατείχε και διακινούσε εκατοντάδες αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας στο Διαδίκτυο.
Τα ηλεκτρονικά ίχνη του χρήστη εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, οι οποίοι περιείχαν περισσότερα από 800 βίντεο παιδικής πορνογραφίας.
Ο 64χρονος οδηγείται εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ζάμπια – Μαρόκο 0-3: Οι γκολάρες του Ελ Κααμπί έστειλαν τους Μαροκινούς στους «16» (vids)
- Ο πλανήτης που θα έπρεπε να μην υπάρχει – Ένα μυστήριο και μια αποστολή που μπορεί να δώσει απαντήσεις
- «Το μόνο μου πρόβλημα ήταν ότι περνούσα πάρα πολύ καλά»: Ο Άντονι Χόπκινς γιορτάζει 50 χρόνια νηφαλιότητας
- Ο Ελ Κααμπί γράφει ιστορία: Στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ του Μαρόκου!
- Τραμπ – Νετανιάχου: Οι δηλώσεις των δύο ηγετών μετά τη συνάντησή τους
- Μέγας Ελ Κααμπί: Εκλεψε ξανά την παράσταση – σούπερ γκολ με «ψαλιδάκι»! (vids)
