
Τρεις ακόμα κλήσεις στέλνει ο εισαγγελέας για την υπόθεση των μεταναστών στη Νομική
Την επόμενη εβδομάδα ολοκληρώνεται η έρευνα που διενεργεί ο εισαγγελέας Εφετών για την υπόθεση της μετάβασης από την Κρήτη στον Πειραιά των περίπου 300 παράνομων μεταναστών. Ο δικαστικός λειτουργός αναμένεται να στείλει τρεις ακόμα κλήσεις για κατάθεση.
Την επόμενη εβδομάδα ολοκληρώνεται η έρευνα που διενεργεί ο Εισαγγελέας Εφετών για την υπόθεση της μετάβασης από την Κρήτη στον Πειραιά των περίπου 300 παράνομων μεταναστών.
Ο εισαγγελέας πρόκειται να αποστείλει κλήση σε κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου και στον εκπρόσωπο της εταιρείας τουριστικών λεωφορείων, τα οποία ναυλώθηκαν για τη μεταφορά των μεταναστών από τον Πειραιά στη Νομική.
Παράλληλα, αναζητά δύο μέλη του Φόρουμ Μεταναστών, προς τους οποίους επίσης θα στείλει κλήσεις σε κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πικάσο εκατομμυρίων για 100 ευρώ: Στον υπερτυχερό Aρί Χονταρά ο πίνακας – Η αστεία αντίδραση του
- Ζαχαριάδης: Σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα ο κ. Λαζαρίδης θα είχε παραιτηθεί – Ώριμες οι συνθήκες για πρόταση δυσπιστίας
- Bring the Spring OFFERS
- Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα ήταν συνειδητός
- Η συμπερίληψη στο επίκεντρο της Δημάρχου Σερρών
- Μαροζάν – Τσιτσιπάς 2-1: Νέος πρόωρος αποκλεισμός…

