Υποδοχή των παικτών του Πανσερραϊκού με αβγά και γιαούρτια
Με αβγά και γιαούρτια υποδέχτηκαν την αποστολή του Πανσερραϊκού οι οπαδοί της ομάδας, μετά την ήττα από την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Με αβγά και γιαούρτια υποδέχτηκαν την αποστολή του Πανσερραϊκού οι οπαδοί της ομάδας, μετά την ήττα από την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Οι φίλαθλοι της ομάδας, απογοητευμένοι από την ήττα που έφερε την ομάδα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς, περίμεναν την αποστολή της ομάδας να επιστρέψει από τη Λάρισα και αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες.
Δεκάδες φίλοι των Λιονταριών… καλωσόρισαν το πούλμαν με αβγά και γιαούρτια, δείχνοντας τη δυσαρέσκειά τους για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Ασφαλώς και ο Πανσερραϊκός βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση και δέκα αγωνιστικές πριν από το φινάλε, η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ο Τζιν Σίμονς τα βάζει με τους πολιτικοποιημένους διάσημους
- Football Rankings: «Η ΑΕΚ θεωρείται 3ο φαβορί για την κατάκτηση του Conference League»
- Συνελήφθη ο αστυνομικός που ενεπλάκη σε τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας – Πέθανε ο 63χρονος που είχε τραυματιστεί
- Το Ισραήλ απέρριψε απευθείας συνομιλίες με τον Λίβανο – Τροχοπέδη η Χεζμπολάχ
- The Expla-in Project: Τι συμβαίνει με τους επαναπατρισμούς από τις εμπόλεμες ζώνες;
- Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε και συνελήφθη ο 23χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ


