photo © 2007 woodley wonderworks | more info (via: Wylio)

Πρόκειται για τα klang ultrasonic speakers που αντί να παράγουν ήχο σε μια συχνότητα τον εκπέμπουν σε τρεις.

Με τον τρόπο αυτό οι ήχοι στις δύο συχνότητες (που δεν γίνονται αντιληπτές από το ανθρώπινο αυτί) χρησιμοποιούνται για να κατευθύνουν τα ηχητικά κύματα της τρίτης σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Εσάς.

Έτσι ο ήχος περιορίζεται σε μια υψηλής εστίασης δέσμη και εξασφαλίζει την ησυχία των γύρω σας αλλά και τη μέγιστη απόλαυση για εσάς και τους φίλους σας.

Φυσικά αν έχετε κάποιο σκύλο ή άλλο κατοικίδιο που ακούει υψηλότερες συχνότητες από τον άνθρωπο το ηχητικό αποτέλεσμα για το ζώο σας πιθανότατα θα είναι φρικτό.

Αν εξαιρέσετε όμως αυτή την ειδική περίπτωση τα ηχεία μοιάζουν εξαιρετικά. Δυστυχώς βρίσκονται ακόμη στο στάδιο των δοκιμών και δεν είναι γνωστό πότε και σε ποια τιμή θα κυκλοφορήσουν στο εμπόριο.

http://www.ubergizmo.com/2011/01/klang-ultrasonic-speakers-look-and-work-the-part/

Γιώργος Επιτήδειος