Πέθανε ο 40χρονος πατέρας από τη Νίκαια που φέρεται να βίαζε την κόρη του
Την τελευταία του πνοή άφησε την Τετάρτη ο 40χρονος πατέρας από τη Νίκαια που είχε συλληφθεί στις αρχές Ιανουαρίου με την κατηγορία ότι βίαζε κατά συρροή τα τελευταία τρία χρόνια την 18χρονη διανοητικά καθυστερημένη κόρη του και εξανάγκαζε τα δύο ανήλικα παιδιά του 9 και 6 ετών να συμμετέχουν σε ανήθικες πράξεις. Ο 40χρονος διαμαρτυρήθηκε στη διεύθυνση των φυλακών ότι είχε έντονο πόνο στο στήθος, βήχα και δυσφορία. Κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο εξέπνευσε.
Ο 40χρονος που ήταν έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού διαμαρτυρήθηκε στη διεύθυνση των φυλακών ότι είχε έντονο πόνο στο στήθος, βήχα και δυσφορία.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε σοβαρή και αποφασίστηκε η διακομιδή του σε νοσοκομείο.
Κατά τη μεταφορά του με το ασθενοφόρο άφησε την τελευταία του πνοή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στη Σλάβεν για τον Γιάγκουσιτς – Μίλησε μαζί του ο Μπενίτεθ»
- ΗΠΑ: Επιχείρηση σύλληψης μεταναστών από την ICE στο Μέιν παρά την αντίθεση των τοπικών αρχών
- Πρίγκιπας Χάρι μαινόμενος: Έκρηξη οργής εναντίον της Daily Mail – H «κόλαση» της Μέγκαν, η εκδίκηση της Νταϊάνα
- LIVE: Αταλάντα – Αθλέτικ Μπιλμπάο
- LIVE: Τσέλσι – Πάφος
- LIVE: Γιουβέντους – Μπενφίκα
