
Τουλάχιστον τρεις τραυματίες από έκρηξη στο κρατικό πανεπιστήμιο στο Καράτσι
Έκρηξη μικρής ισχύος σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο κρατικό πανεπιστήμιο του Πακιστάν στο Καράτσι, με αποτέλεσμα τουλάχιστον τρεις άνθρωποι να τραυματιστούν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη προκλήθηκε από κροτίδα. Όπως επίσης έγινε γνωστό, την Τρίτη συνεχίστηκαν οι αεροπορικές επιδρομές στα σύνορα με το Αφγανιστάν, με αποτέλεσμα τουλάχιστον έξι αντάρτες να χάσουν τη ζωή τους.
Έκρηξη μικρής ισχύος σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο κρατικό πανεπιστήμιο του Πακιστάν στο Καράτσι, με αποτέλεσμα τουλάχιστον τρεις άνθρωποι να τραυματιστούν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη προκλήθηκε από κροτίδα.
«Η έκρηξη σημειώθηκε έξω από την καφετέρια του πανεπιστημίου» δήλωσε ο διοικητικός υπάλληλος του ιδρύματος Καλίμ Ράζα Χαν, αναφέροντας ότι οι τραυματίες είναι έξι.
Όπως επίσης έγινε γνωστό, την Τρίτη συνεχίστηκαν οι αεροπορικές επιδρομές αμερικανικών μαχητικών στα σύνορα με το Αφγανιστάν, με αποτέλεσμα τουλάχιστον έξι αντάρτες να χάσουν τη ζωή τους.
Σύμφωνα με Πακιστανούς αξιωματούχους, ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος έπληξε με δύο πυραύλους μία κατοικία στο Βόρειο Ουαζιριστάν.
Η επιδρομή ήταν η δεύτερη μέσα σε ένα 24ωρο και η 115η στη διάρκεια του έτους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπανγκλαντές: Τουλάχιστον 344 παιδιά πέθαναν από τον Μάρτιο εξαιτίας επιδημίας ιλαράς
- Κολομβία: 4 εργαζόμενοι νεκροί εξαιτίας έκρηξης σε στοά ανθρακωρυχείου βάθους 500 μέτρων
- Ιράν: «Εντελώς απαράδεκτη» κρίνει ο Τραμπ την απάντηση της Τεχεράνης στην αμερικανική πρόταση
- ΗΠΑ: Το τοπικό Κογκρέσο στην Οκλαχόμα απαγόρευσε τον γάμο ανηλίκων
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Το drone «μίλησε»
- Αναζητούν πετρέλαιο – «Dril, baby drill» από Τραμπ και για τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις
