Αιχμές Λοβέρδου κατά των διαφωνούντων με την οικονομική πολιτική συναδέλφων του
Βολές κατά των συναδέλφων του, που φέρονται να διαφωνούν με τις οικονομικές επιλογές της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος: «Διαφωνώ με συναδέλφους μου οι οποίοι εμφανίζονται σαν βρεγμένες κότες, δηλαδή κάνω κάτι αλλά ντρέπομαι για αυτό. Γιατί ντρέπεσαι για αυτό; κάνεις κάτι που βοηθάς τη χώρα. Αυτό που κάνουμε είναι υπέρ της Ελλάδας, είναι υπέρ των πολιτών.»
Βολές κατά των συναδέλφων του, που φέρονται να διαφωνούν με τις οικονομικές επιλογές της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Διαφωνώ με συναδέλφους μου οι οποίοι εμφανίζονται σαν βρεγμένες κότες, δηλαδή κάνω κάτι αλλά ντρέπομαι για αυτό. Γιατί ντρέπεσαι για αυτό; κάνεις κάτι που βοηθάς τη χώρα. Αυτό που κάνουμε είναι υπέρ της Ελλάδας, είναι υπέρ των πολιτών.»
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, o κ. Λοβέρδος δήλωσε τη βεβαιότητά του ότι θα εφαρμοστεί ο προϋπολογισμός.
«Περιμένω την εφαρμογή του προϋπολογισμού. Είναι καλό γιατί πάρα πολλές φορές, αν όχι όλες, οι προϋπολογισμοί του ελληνικού κράτους ήταν θεωρίες. Τώρα στοχεύουμε σε κάτι και επιδιώκουμε να το πραγματοποιήσουμε. Θα στήριζα την κυβέρνηση και από τα έδρανα της Βουλής.»
Στο θέμα αναφέρθηκε και ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Κ.Αϊβαλιώτης, ο οποίος δήλωσε:
«Φάνηκε ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν τον προϋπολογισμό με κρύα καρδιά. Πώς αλήθεια, ο κ. Παπανδρέου να αποσπάσει τη συναίνεση από την κοινωνία και τις πολιτικές δυνάμεις, όταν μόλις και μετά βίας πείθει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του;»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καστελόριζο: Βίντεο από το βυθισμένο σκάφος της Ftontex – Η ανακοίνωση του Λιμενικού
- Παναθηναϊκός: Στις ΗΠΑ με άδεια ο Κέντρικ Ναν για την κηδεία της γιαγιάς του
- AEGEAN: Eπιπλέον ακυρώσεις πτήσεων από και προς Μέση Ανατολή
- Προσπάθεια να ανοίξει δίαυλος ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν – Ουάσιγκτον και Τεχεράνη ερίζουν ποιος έκανε την αρχή
- Σκάνδαλο στα Όσκαρ: Γιατί η Μπριζίτ Μπαρντό «αγνοήθηκε» επιδεικτικά;
- Τουρκία: Γυναίκα διαιτητής σφύριξε αγώνα της Super Lig για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια (vid)

