Στον «Ευαγγελισμό» ο Παύλος Μάτεσις έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο
Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται για τρίτη μέρα ο συγγραφέας Παύλος Μάτεσις, έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.
Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται για τρίτη μέρα ο συγγραφέας Παύλος Μάτεσις, έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.
Ο συγγραφέας βρισκόταν στο Θέατρο Τέχνης για την πρεμιέρα του έργου «Ανώνυμη Αγία ή Μια κοινότατη ιστορία» του Γιάννη Ρίτσου, απ΄όπου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.