Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι φαρμακοποιοί, για το άνοιγμα του επαγγέλματος
Αθήνα: Με 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες απειλούν οι φαρμακοποιοί, διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο που προβλέπει την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.
Αθήνα: Με 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες απειλούν οι φαρμακοποιοί, διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο που προβλέπει την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.
Μιλώντας το πρωί της Τρίτης, στον ΒΗΜΑ 99,5 ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής Κωνσταντίνος Λουράντος δήλωσε πως η πρόταση που θα εισηγηθεί στην έκτακτη γενική συνέλευση το απόγευμα της Τετάρτης θα είναι 48ωρη απεργία και διακοπή της χορήγησης φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους όλων των ασφαλιστικών ταμείων.
health.in.gr
- Ιράν: Τον «τερματισμό του πολέμου άμεσα» ζητά ο Ερντογάν – Απειλείται «η σταθερότητα ολόκληρης της περιοχής»
- Ιράν: «Εμείς θα αποφασίσουμε το τέλος του πολέμου», απαντούν στον Τραμπ οι Φρουροί της Επανάστασης
- Ιράν: Ο πόλεμος «θα τελειώσει σύντομα» διαβεβαιώνει ο Τραμπ
- Ουκρανία: Αρκετοί τραυματίες εξαιτίας ρωσικών επιθέσεων σε Χάρκοβο και Ντνίπρο
- Ιράν: Τραμπ και Πούτιν συνομίλησαν τηλεφωνικά για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου
- Κούβα: Ο ΟΗΕ διαπραγματεύεται με τις ΗΠΑ την εισαγωγή καυσίμων για την ανθρωπιστική αποστολή του