Τουλάχιστον 15 νεκροί από φωτιά σε ξενοδοχείο των Φιλιππίνων
Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 12 τραυματίστηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε σε ξενοδοχείο στην επαρχία Καγκαγιάν, στα βόρεια των Φιλιππίνων. Πολλά από τα θύματα ήταν φοιτητές της νοσηλευτικής που σπούδαζαν στην περιοχή και την Κυριακή επρόκειτο να δώσουν εξετάσεις για να λάβουν την άδεια εξάσκησης του επαγγέλματος.
Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 12 τραυματίστηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε σε ξενοδοχείο στην επαρχία Καγκαγιάν, στα βόρεια των Φιλιππίνων.
Πολλά από τα θύματα ήταν φοιτητές της νοσηλευτικής που σπούδαζαν στην περιοχή και την Κυριακή επρόκειτο να δώσουν εξετάσεις για να λάβουν την άδεια εξάσκησης του επαγγέλματος.
Η φωτιά ξεκίνησε από κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων, που βρίσκεται στο ισόγειο του πενταώροφου κτηρίου, και γρήγορα εξαπλώθηκε στους ορόφους.
Σύμφωνα με αξιωματικούς της πυροσβεστικής, χρειάστηκαν τουλάχιστον οκτώ ώρες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Οι εταρείες ΑΙ στηρίζουν την Anthropic μετά τη ρήξη με Τραμπ – Μόνο η Palantir συντάσσεται με το Πεντάγωνο
- Δεύτερος θερμότερος ο φετινός χειμώνας – Τα στοιχεία του meteo με τις μέσες τιμές από το 1960
- «Δεν είμαστε σε πόλεμο και δεν θέλουμε να ξεκινήσουμε πόλεμο», λέει η Μελόνι
- Οι διαιτητές του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Τι οδηγεί πραγματικά στη σκέψη διακοπής καπνίσματος;
- Ρόδος: Χειροπέδες σε 56χρονη – Κατηγορείται για κακοποίηση της 30χρονης κόρης της με αυτισμό

