
Συνεχίζεται η «βεντέτα» του Λ.Αυγενάκη με τον πρόεδρο της ΝΔ
Επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά, χαρακτηρίζοντάς τον -μεταξύ άλλων- «προσωρινό πρόεδρο της ΝΔ, που συρρικνώνει το κόμμα και το οδηγεί σε μοναχική και χωρίς διέξοδο πορεία» εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης από το βήμα της Βουλής.
Επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά, χαρακτηρίζοντας τον μεταξύ άλλων «προσωρινό πρόεδρο της ΝΔ, που συρρικνώνει το κόμμα και το οδηγεί σε μοναχική και χωρίς διέξοδο πορεία», εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης από το βήμα της Βουλής.
Με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την οδική ασφάλεια, ο κ. Αυγενάκης υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι διεγράφη από το κόμμα της ΝΔ χωρίς να του ζητηθούν εξηγήσεις και έκανε λόγο για αυθαίρετη, αυταρχική και αντιδημοκρατική ενέργεια.
«Στη ΝΔ του Σαμαρά δεν αντέχουν δημοκρατία, δεν υπάρχει σεβασμός στις άλλες απόψεις, δεν ανέχονται άλλη άποψη η παρέα που διαφεντεύει τη Νέα Νέα Δημοκρατία.
» Ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ έχει καταφέρει τη μεγαλύτερη συρρίκνωση του κόμματος στην ιστορία του» πρόσθεσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης
- Ο Άρι Άστερ ήθελε τόσο πολύ την Σκάρλετ Γιόχανσον στη νέα του ταινία που άλλαξε όλο το πρόγραμμά του
- Δημοσκόπηση: Τον δρόμο της εξόδου δείχνουν οι πολίτες σε Μητσοτάκη-ΝΔ – Εμπιστοσύνη σε Κοβέσι, συντριπτικό «ναι» σε εξεταστική για υποκλοπές
- Συνελήφθη στην Αγία Βαρβάρα 22χρονος με όπλο και 4.000 ευρώ – Έκανε απάτες παριστάνοντας τον λογιστή στα Γρεβενά
- Έχουμε βίντεο: Τι έγινε στα backstage της δεύτερης πρόβας του Akyla για την Eurovision;
- Ο Λανουά επέλεξε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ τον τελευταίο διαιτητή σε ορισμούς στη La Liga
