Αρχίζει ο διάλογος των κομμάτων για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση
Το μεσημέρι της Δευτέρας ξεκινά ο διάλογος για τις αλλαγές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με την πρώτη συνεδρίαση να πραγματοποιείται στην έδρα του υπουργείου Παιδείας υπό την Αννα Διαμαντοπούλου. Συμμετέχουν όλα τα κόμματα, πλην ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ.
O διάλογος για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα αρχίσει τη Δευτέρα με συνεδρίαση υπό την υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου και τη συμμετοχή των κομμάτων εκτός από το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο, η πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής για την Παιδεία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 12:00, στο υπουργείο Παιδείας.
Στην Επιτροπή θα συμμετάσχουν από το ΠΑΣΟΚ η Σοφία Γιαννακά, από τη ΝΔ η Ελίζα Βόζεμπεργκ, από το ΛΑΟΣ ο Άδωνης Γεωργιάδης, από τη Δημοκρατική Αριστερά ο Νίκος Τσούκαλης και από τους Οικολόγους Πράσινους ο Μιχάλης Τρεμόπουλος.
Επιπλέον θα συμμετάσχει η πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, Χρύσα Αράπογλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σάμος: Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε στον 47χρονο εκπαιδευτικό για διακεκριμένη προσβολή ανηλίκων
- Μαρούσι: Τηλεφώνημα για βόμβα σε δημοσιογραφικό όμιλο
- Αμαρτωλός πρόεδρος ο Τραμπ – Δεν εγκρίνουν την βίαιη εξωτερική πολιτική του οι… καθολικοί ιερείς
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ταυτοποιήθηκε με τη βοήθεια ΑΙ ο ναζί μιας από τις πιο ανατριχιαστικές φωτογραφίες του Ολοκαυτώματος
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα

