Ξεπερνούν τα 400 εκατ. ευρώ τα έσοδα από την περαίωση
Ιδιαίτερα ικανοποιητική είναι η προσέλευση των φορολογούμενων πολιτών για την περαίωση, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου. Μέχρι την Πέμπτη εισπράχθηκαν 439 εκατ. ευρώ, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των ενδιαφερόμενων πληρώνει απευθείες στην τράπεζα. Η περαίωση έχει λάβει παράταση μέχρι τις 29 Νοεμβρίου.
Ιδιαίτερα ικανοποιητική είναι η προσέλευση των φορολογούμενων πολιτών για την περαίωση, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.
Ειδικότερα, μέχρι την Πέμπτη εισπράχθηκαν 439 εκατ. ευρώ από 263 χιλιάδες συναλλαγές, ενώ, μόνο τη χθεσινή ημέρα, εισπράχθηκαν 155 εκατ. ευρώ από 89 χιλιάδες συναλλαγές.
Το 97% των συναλλαγών πραγματοποιήθηκαν με απευθείας πληρωμή, μέσω τράπεζας, χωρίς να χρειαστεί ο φορολογούμενος να προσέλθει στη ΔΟΥ.
Το υπουργείο Οικονομικών, λαμβάνοντας υπόψη την ανταπόκριση των φορολογουμένων, έχει δώσει παράταση της προθεσμίας, για συμμετοχή στην εκούσια κατάργηση φορολογικών διαφορών, μέχρι και τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν δεκάδες drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά
- Λίβανος: Νέα πυρά του Ισραήλ εναντίον περιπόλου κυανοκράνων του ΟΗΕ
- Ουκρανία: Ανταλάσσει drones, πυραύλους και συναφείς τεχνολογίες με MiG-29 από την Πολωνία
- Ουκρανία: Ο Τραμπ αποκαλύπτει ότι ειπώθηκαν «σκληρές κουβέντες» με Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού