Στο «στόχαστρο» ο Ενεράμο, χωρίς Ντιόπ στην Καβάλα η ΑΕΚ
Την περίπτωση του νιγηριανού επιθετικού, Μίκαελ Ενεράμο, τσεκάρουν στην ΑΕΚ, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Επαφές με τον μάνατζερ του παίκτη είχε ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης», Άρναρ Γκρέταρσον. Χωρίς τον Τζιμπούρ έγινε η προπόνηση, ατομικό για τον Ντιόπ που χάνει το ματς με την Καβάλα.
Την περίπτωση του νιγηριανού επιθετικού, Μίκαελ Ενεράμο, τσεκάρουν στην ΑΕΚ, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Επαφές με τον μάνατζερ του παίκτη είχε ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης», Άρναρ Γκρέταρσον.
Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και στην ΑΕΚ έχουν ήδη ξεκινήσει το… ξεσκαρτάρισμα από τις λίστες παικτών που έχουν στα χέρια τους. Η περίπτωση που κίνησε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Ενωσης είναι αυτή του 25άχρονου νιγηριανού επιθετικού, Μίκαελ Ενεράμο.
Ο διεθνής επιθετικός προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν στην Τυνησία, με την φανέλα της Εσπεράνς, από την οποία μένει ελεύθερος στο τέλος του χρόνου. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε 15 ματς του Τσάμπιονς Λιγκ Αφρικής σκόραρε 7 γκολ, με την ομάδα του να χάνει στους διπλούς τελικούς από την Μαζέμπε.
Όπως είναι φυσικό, η ΑΕΚ δεν… παίζει μόνη της, καθώς η Σταντάρ Λιέγης και η Αντερλεχτ από το Βέλγιο ενδιαφέρονται για τον παίκτη, αλλά και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες από την Γαλλία και την Γερμανία.
«Έχω μιλήσει με τον Γκρέταρσον»
Ο τούρκος ατζέντης του 25άχρονου νιγηριανού, Τεκίν Μπιριντσί, αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως είχε επαφή με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Άρναρ Γκρέταρσον, τονίζοντας παράλληλα πως επιθυμία του Ενεράμο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.
«Είχα μιλήσει πριν από λίγες ημέρες με τον κ. Γκρέταρσον. Μου είπε πως η ΑΕΚ παρακολουθεί τον Ενεράμο και ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Βέβαια, ακόμα δεν μου κατέθεσε κάποια πρόταση. Πρόθεσή μας είναι ο παίκτης να παίξει στην Ευρώπη. Πριν από δέκα ημέρες απορρίψαμε πρόταση αφρικανικής ομάδας για μισό εκατ. ετησίως, τόσο επειδή ήταν χαμηλή όσο και γιατί θέλει να παίξει σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ζητάμε 1 εκατ. ευρώ και δεν συζητάμε για λιγότερα χρήματα», είπε ο Μπιριντσί.
Ο Ενεράμο φέτος έχει 5 γκολ σε 6 ματς, ενώ πέρυσι είχε 13 σε 26 παιχνίδια και πρόπερσι 18 σε 26 παιχνίδια. Με την εθνική Νιγηρίας έχει 3 γκολ σε 9 ματς.
Χωρίς Τζιμπούρ η προπόνηση, οριστικά νοκ άου ο Ντιόπ
Με μοναδικό απόντα τον Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος βρίσκεται στο Λουξεμβούργο για τις υποχρεώσεις της εθνικής Αλγερίας, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ.
Στο μεταξύ, ατομικό πρόγραμμα πραγματοποίησε ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, καθώς ο άσος της «Ένωσης» είχε υποστεί θλάση στο δικέφαλο και, όπως όλα δείχνουν, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την Καβάλα. Οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν πάλι την Πέμπτη στις 10:30.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Αντόνιο Κόστα απαντά στον Τραμπ: «Η απειλή πολιτικής παρέμβασης είναι απαράδεκτη»
- Παραπέμπονται για «εγκληματική οργάνωση» αγρότες στην Κρήτη – Λάδι στη φωτιά από την κυβέρνηση
- Ο Σάββας Παντελίδης αναλαμβάνει την ΑΕΛ Novibet
- ΕΦΕΤ: Ανακαλεί κατεψυγμένο μπιφτέκι λόγω σαλμονέλας
- Ουκρανία: Οι ΗΠΑ επιθυμούν να παραχωρήσει το Ντονμπάς, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο – «Σπόντες» Ευρωπαίων
- Xρυσές Σφαίρες 2026: One Battle After Another, Βουγονία και τέρατα – Όλες οι υποψηφιότητες



