Επιστημονική εκδήλωση για τον διαβήτη διοργανώνει ο Δήμος Χολαργού
Αθήνα: Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ασθένειας του Διαβήτη (14 Νοεμβρίου), το ΙΑΣΩ General και ο Δήμος Χολαργού διοργανώνουν από κοινού επιστημονική ομιλία με θέμα «Διαβήτης: μια ολοκληρωμένη προσέγγιση».
Αθήνα: Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ασθένειας του Διαβήτη (14 Νοεμβρίου), το ΙΑΣΩ General και ο Δήμος Χολαργού διοργανώνουν από κοινού επιστημονική ομιλία με θέμα «Διαβήτης: μια ολοκληρωμένη προσέγγιση».
Παράλληλα το ΙΑΣΩ General προσφέρει σε προνομιακές τιμές πακέτο βιοχημικών εξετάσεων ελέγχου σακχαρώδη διαβήτη, την αξονική στεφανιογραφία και όλες τις αξονικές αγγειογραφίες [χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το κόστος του σκιαγραφικού υλικού (<60 ευρώ), που όμως καλύπτεται από τα ασφαλιστικά Ταμεία].
Η προσφορά θα ισχύει για όλους έως 31 Δεκεμβρίου 2010, ενώ ειδικότερα για τους συμμετέχοντες στην Επιστημονική Ομιλία η προσφορά θα ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου του 2011.
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Νοεμβρίου (20:00 μ.μ.) στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Χολαργού (Περικλέους 55).
Συντονιστής της ομιλίας θα είναι ο Ενδοκρινολόγος και επιστημονικός υπεύθυνος του Ενδοκρινολογικού Τμήματος του ΙΑΣΩ General, Στέλιος Γρηγοράκης.
Oμιλητές επίσης θα είναι η καρδιολόγος Ευδοκία Πετροπούλου, η νεφρολόγος και διευθύντρια της Μονάδος Τεχνητού Νεφρού Αγγελική Μπλέτα, ο ηπατολόγος Δημήτρης. Καραγιαννάκης, ο αγγειοχειρουργός και επιστημονικός υπεύθυνος του Αγγειοχειρουργικού Τμήματος Παναγιώτης Πέτροβας, και ο ακτινολόγος και διευθυντής του Τμήματος Απεικονίσεων Βασίλης Μανιάτης.
health.in.gr
- Παρτιζάν – Ολυμπιακός 66-104: Άνετο πέρασμα από το Βελιγράδι με σούπερ Βεζένκοφ
- Χρήσιμη η Γροιλανδία αλλά όχι ζωτικής σημασίας για την αντιπυραυλική άμυνα των ΗΠΑ, λένε αναλυτές
- Βενεζουέλα: Νέα εποχή ανεκτικότητας υπόσχεται η πρόεδρος Ροδρίγκες
- Ιράν: Δεν θα εκτελεστεί σήμερα ο Ερφάν Σολτανί
- Η αναμενόμενη απόδοση του Τσακαλίδη: Προκλητικός!
- Φλόριντα: Δραματική πτώση αλεξιπτωτιστή στη θάλασσα – Έπεσε από τα 150 μέτρα
