
Παραιτήθηκε σύσσωμο το ΔΣ της ΠΑΕ Πανιώνιος
Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Πανιωνίου ανακοίνωσε στον Κωνσταντίνο Τσακίρη ο Ηλίας Λιανός, μαζί με το σύνολο του διοικητικού συμβουλίου των «κυανέρυθρων».
Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Πανιωνίου ανακοίνωσε στον Κωνσταντίνο Τσακίρη ο Ηλίας Λιανός, μαζί με το σύνολο του διοικητικού συμβουλίου των «κυανέρυθρων».
Η διαφωνία σχετικά με τον νέο επιχειρηματία, που ενδέχεται να ασχοληθεί με τον Πανιώνιο, είναι γνωστή μεταξύ των δύο ισχυρών ανδρών των κυανέρυθρων. Επομένως, με την παραίτηση Λιανού ανοίγει πλέον ο δρόμος για τη σύνδεση του Μάκη Ψωμιάδη με τα διοικητικά της ομάδας.
Πλέον, επίκειται γενική συνέλευση του συλλόγου την επόμενη Τρίτη, προκειμένου να οριστούν οι επόμενες κινήσεις. Ο Πανιώνιος, εκτός από την αγωνιστική κάμψη, έχει να αντιμετωπίσει ραγδαίες διοικητικές εξελίξεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Στη Συρία η επόμενη σύγκρουση μπορεί να αφορά τις πινακίδες στα δημόσια κτίρια των κουρδικών περιοχών
- Τεχεράνη και Ουάσινγκτον βρίσκονται μακριά από το τέλος της σύγκρουσης, αλλά στο Ορμούζ τα νέα είναι καλύτερα
- Τουλάχιστον 70 νεκροί στο κεντρικό Μάλι σε επιθέσεις τρομοκρατών που σχετίζονται με την Αλ Κάιντα
- Η 61η Μπιενάλε της Βενετίας άνοιξε τις πύλες της με Banksy και διαδηλώσεις
- Απομακρύνεται το ενδεχόμενο για ανταλλαγή αιχμαλώτων λέει ο Πούτιν
- Σάκοτα: «Είχα ένα προαίσθημα πως η διαφορά δεν ήταν αρκετή»



