Ληστές πυρπόλησαν υπάλληλο πρατηρίου καυσίμων στο Χαλάνδρι
Με σοβαρά εγκαύματα διεκομίσθη στον Ερυθρό Σταυρό ένας 25χρονος υπάλληλος σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Χαλάνδρι, όταν τρεις άγνωστοι, αφού τον απείλησαν με πιστόλι και αφαίρεσαν από το ταμείο άγνωστο χρηματικό ποσό, στη συνέχεια τον περιέλουσαν με βενζίνη και του έβαλαν φωτιά. Αναζητούνται οι δράστες.
Με σοβαρά εγκαύματα διεκομίσθη στον Ερυθρό Σταυρό ένας 25χρονος υπάλληλος σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Χαλάνδρι, όταν τρεις άγνωστοι, αφού τον απείλησαν με πιστόλι και αφαίρεσαν από το ταμείο άγνωστο χρηματικό ποσό, στη συνέχεια τον περιέλουσαν με βενζίνη και του έβαλαν φωτιά.
Το περιστατικό συνέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων επί της οδού Νικηταρά και Παπανικολή στο Χαλάνδρι και ο 25χρονος Ιρακινός υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ξεφουσκώνει το πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα» με τα νέα όρια
- Αστέρας του Χάρι Πότερ πήγε να βοηθήσει γυναίκα που έκλαιγε στον δρόμο και «έφαγε» κουτουλιά
- Είσαι single και δεν ξέρεις γιατί; Μια έρευνα έχει τις απαντήσεις
- Θα καταφέρει η «Ενεργή Μάχη» να κερδίσει το στοίχημα της πρόληψης των πυρκαγιών;
- Ο αναθεωρητισμός Τραμπ και οι τρεις επιλογές της Ευρώπης
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Η σύζυγός του κατέθεσε επιστολή στήριξης παρά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων


