
Δεν θα παραστεί σε εκδηλώσεις της 26ης και 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη ο Κ.Παπούλιας
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, δεν θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της 26ης και 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, λόγω ίωσης, ανακοίνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, δεν θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της 26ης και 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, λόγω ίωσης, ανακοίνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας.
Εξαιτίας της ίωσης που ταλαιπωρεί τον Κ.Παπούλια, οι γιατροί του συνέστησαν να μην μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπως ήταν προγραμματισμένο να συμβεί για τους εορτασμούς του πολιούχου Αγίου Δημητρίου και για την στρατιωτική παρέλαση.
Όπως έγινε γνωστό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απέχει από τις δραστηριότητές του ως το τέλος της εβδομάδας, για προληπτικούς λόγους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η βαθμολογία στη Stoiximan GBL μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη Betsson
- Netflix, podcast και, πλέον, Μπρόντγουεϊ – Οι Ομπάμα πατούν το σανίδι του θεάτρου
- Η εισβολή των bot: Οι άνθρωποι είμαστε πλέον μειοψηφία στο ίντερνετ
- Στον Ευαγγελισμό και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη – Τι λέει ο γιατρός του
- Το τέλος του τυχαίου: Γιατί οι ψηφιακές σου επιλογές είναι απλώς μια ψευδαίσθηση ελεύθερης βούλησης
- Ο πρώτος διαιτητής που απέβαλε τον Μέσι θα σφυρίξει ΑΕΚ-ΠΑΟΚ