«Επιλεκτικούς» ελέγχους για την απαγόρευση του καπνίσματος καταγγέλλει η ΠΟΕΣΕ
«Επιλεκτικούς» ελέγχους και βεβαιώσεις παραβάσεων του αντικαπνιστικού νόμου από τα όργανα ελέγχου σε βάρος προέδρων ή μελών Διοικητικών Συμβουλίων τοπικών Σωματείων της Ομοσπονδίας, που στοχεύουν στον εκφοβισμό καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων. «Ουδετερότητα» ζητά η ομοσπονδία από τους δημάρχους και τους νομάρχες.
«Επιλεκτικούς» ελέγχους και βεβαιώσεις παραβάσεων του αντικαπνιστικού νόμου από τα όργανα ελέγχου σε βάρος προέδρων ή μελών Διοικητικών Συμβουλίων τοπικών Σωματείων της Ομοσπονδίας, που στοχεύουν στον εκφοβισμό καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων την Τετάρτη.
Η ΠΟΕΣΕ καλεί μάλιστα τους νομάρχες και τους δημάρχους να κρατήσουν «ουδέτερη στάση στην άκαιρη» εφαρμογή του αντικαπνιστικού Νόμου και να μην γίνουν συμμέτοχοι στη διαφορά που έχει προκύψει μεταξύ του κλάδου και του Υπουργείου Υγείας. Οι εστιάτορες και ιδιοκτήτες καταστημάτων κάνουν λόγο για «αφανισμό» δεκάδων χιλιάδων Επαγγελματιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ελ Σαλβαδόρ: Στρατιωτικοί θα δικαστούν για τη διαβόητη σφαγή 986 πολιτών στο Ελ Μοσότε
- Το Μπανγκλαντές υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την απόκτηση Eurofighter από την Ιταλία
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό