Την ανάγκη διαλόγου για την επανένωση της Κεντροδεξιάς επισήμανε ο Ανδ.Ανδριανόπουλος
Την ανάγκη διαλόγου για την επανένωση της Κεντροδεξιάς επισήμανε μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Ανδριανόπουλος. Τόνισε ότι η Κεντροδεξιά κίνηση μπορεί να είναι βιώσιμη, αν ξεπεραστούν οι ατέρμονες προσωπικές φιλοδοξίες ορισμένων.
Την ανάγκη διαλόγου για την επανένωση της Κεντροδεξιάς επισήμανε μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Ανδριανόπουλος.
Ο κ. Ανδριανόπουλος τόνισε ότι η Κεντροδεξιά κίνηση μπορεί να γίνει βιώσιμη, αν ξεπεραστούν οι ατέρμονες προσωπικές φιλοδοξίες ορισμένων.
Όλοι θέλουν να γίνουν αρχηγοί, είπε χαρακτηριστικάκαι υπογράμμισε ότι επί της ουσίας δεν υπάρχουν ιδεολογικές διαφορές.
Όσον αφορά τον ίδιο δήλωσε ότι η ανάμειξη στις κοινοβουλευτικές εκλογές δεν τον ενδιαφέρει, ενώ εμφανίστηκε διατεθειμένος να βοηθήσει με άλλους τρόπους στη συνένωση της Κεντροδεξιάς.
Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης αναμένεται να δώσει την Τρίτη συνέντευξη Τύπου με θέμα τις θέσεις του για το διάλογο στην Κεντροδεξιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Google βγάζει τα πρώτα γυαλιά με τεχνητή νοημοσύνη του Gemini – Τι θα μπορούν να κάνουν
- Απτόητη η μητέρα του Diddy – Κάνει λόγο για «ψέματα και ανακρίβειες» στη νέα σειρά του 50 Cent
- Ολυμπιακός: Με εντολή και δαπάνη Βαγγέλη Μαρινάκη εκσυγχρονίζεται το «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)
- Capital Link – ExxonMobil: Γεώτρηση το 2027 στο block 2 του Ιονίου Πελάγους
- Super League: Αυτή είναι η βαθμολογία του πρώτου γύρου (pic)
- Έτσι πάει να «δέσει» την κατηγορία για «εγκληματική οργάνωση» κατά αγροτών από την Κρήτη η κυβέρνηση



