Κατασκήνωσαν στο Σύνταγμα οι πυροσβέστες διαμαρτυρόμενοι για μισθολογικές περικοπές
Στο Σύνταγμα έστησαν σκηνές οι πυροσβέστες, διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στα εισοδήματά τους, που -όπως δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5- ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Γιώργος Παναγιωτακόπουλος κυμαίνονται στο 20% έως 25%.
Στο Σύνταγμα έστησαν σκηνές οι πυροσβέστες, διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στα εισοδήματά τους, που -όπως δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5– ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Γιώργος Παναγιωτακόπουλος κυμαίνονται στο 20% έως 25%.
Οι πυροσβέστες ζητούν αναγνώριση του επαγγέλματός τους ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού, την άμεση επιστροφή των αποδοχών που έχουν περικοπεί, τη λήψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας και την κάλυψη 4.000 κενών οργανικών θέσεων εργασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σμότριτς προς Τραμπ: Τον ευχαριστεί, αλλά τώρα του ζητάει να φύγει από τη Γάζα – «Να αναλάβουμε εμείς»
- Καμπούλ: Αρκετοί νεκροί από έκρηξη, σύμφωνα με το αφγανικό υπουργείο Εσωτερικών
- Μια νύχτα μόνο: Συγκρούσεις και παγίδες
- Κόπα Άφρικα: Και όμως το Μαρόκο νίκησε…
- Δέκα καράτια – Γιατί ο Πρίγκιπας Ρενιέ χάρισε διακριτικά ένα δεύτερο δαχτυλίδι αρραβώνων Cartier στη Γκρέις Κέλι;
- Δόρα Στράτου: Έργον Παιδείας, έργο ζωής

