
Η ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ δεν θα πρέπει να καθυστερήσει, δηλώνει ο Τ.Ερντογάν
«Η διαδικασία της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ δεν θα πρέπει να επιτραπεί να καθυστερήσει», δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Γερμανία.
«Η διαδικασία της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ δεν θα πρέπει να επιτραπεί να καθυστερήσει», δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Γερμανία.
Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός με την γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, ο Τ.Ερντογάν τόνισε ότι «η διαδικασία δεν θα πρέπει να επιβραδυνθεί», αναφερόμενος στις πληροφορίες που θέλουν κάποιες χώρες-μέλη της ΕΕ να παρεμποδίζουν την ένταξη μουσουλμανικής χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ολοκληρώνει την ετήσια έκθεσή της σχετικά με την πρόοδο της Τουρκίας στα θέματα που αφορούν την ένταξή της.
Οι σχέσεις της Άγκυρας με την Κύπρο, μία χώρα-μέλος της Ε.Ε την οποία η Τουρκία αρνείται να αναγνωρίσει, θεωρείται ως το μεγαλύτερο πρόβλημα σε ό,τι αφορά στις ευρωπαϊκές της φιλοδοξίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Το «Markos by Night» σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης με την παράσταση «Πράκτωρ 00Λεφτά»
- Πώς ένας αρχαίος λαός σφυρηλάτησε ένα πεσμένο αστέρι σε όπλο
- Σίγουρος ο Αντσελότι: «Η Ιταλία θα είναι στο Μουντιάλ»
- «Μια νύχτα μόνο» στο MEGA – Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
- Μανώλης Γλέζος: Ένα μικρό σημάδι για μια μεγάλη πράξη
- Συνέχιση της έρευνας και μη αρχειοθέτηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για το πόθεν έσχες ζητεί ο εισαγγελέας



