
Μερικός εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ μεταξύ Ξάνθης και Δράμας
Αμαξοστοιχία του ΟΣΕ ακινητοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής μεταξύ Ξάνθης και Δράμας στην περιοχή Λιβερά με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκης, όταν τέσσερις τροχοί βγήκαν έξω από τη σιδηροδρομική γραμμή. Στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 22 επιβάτες, από τους οποίους δεν τραυματίστηκε κανείς. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται.
Αμαξοστοιχία του ΟΣΕ ακινητοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, μεταξύ Ξάνθης και Δράμας στην περιοχή Λιβερά με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Την ακινητοποίηση του συρμού προκάλεσε η έξοδος από την σιδηροδρομική γραμμή του συστήματος τεσσάρων από τους οκτώ τροχούς.
Στην αμαξοστοιχία 445, που εκτελούσε το δρομολόγιο από Κωνσταντινούπολη σε Θεσσαλονίκη επέβαιναν 22 επιβάτες, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανείς, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ απέστειλε στο σημείο πούλμαν προκειμένου οι επιβάτες να μεταφερθούν στον τελικό προορισμό τους.
Τα αίτια του συμβάντος διερευνά επιτροπή από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τη ΕΔΙΣΥ και τον ΟΣΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πετρέλαιο: Αυξάνονται οι τιμές κατά 2% και πλέον ελλείψει συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν
- SIPRI: Οι παγκόσμιες στρατιωτικές δαπάνες πλησίασαν τα 3 τρισ. δολάρια το 2025
- Λίβανος: 14 νεκροί, ανάμεσά τους 2 παιδιά στις επιθέσεις του Ισραήλ
- Ρουμανία: Νέα θραύσματα από drone εντοπίστηκαν κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ρυθμίσεις χρεών: τι μας συμφέρει…
- Δημοτικές εκλογές: Πρώτη στις δημοτικές εκλογές η Φάταχ του παλαιστίνιου προέδρου Αμπάς

