Κατάφερε να κρατήσει τις 1.500 μονάδες το Χρηματιστήριο την Πέμπτη
Με πτώση έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Πέμπτη, μετά την ανοδική αντίδραση των δύο προηγούμενων συνεδριάσεων, με την αγορά πάντως να κρατά τα επίπεδα των 1.500 μονάδων. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.501,87 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,70%. Ενδοσυνεδριακά κατέγραφε άνοδο έως και 0,92%.
Με πτώση έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Πέμπτη, μετά την ανοδική αντίδραση των δύο προηγούμενων συνεδριάσεων, με την αγορά πάντως να κρατά τα επίπεδα των 1.500 μονάδων.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.501,87 μονάδες σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 0,70%. Ενδοσυνεδριακά κατέγραφε άνοδο έως και 0,92% .
Η αξία των συναλλαγών κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα και διαμορφώθηκε στα 69,588 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,89%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,37% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση 0,95%.
Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες της Υγείας +2,05% και των Τροφίμων +1,15%.
Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες του Εμπορίου -4,03% και των Ασφαλειών -3,10%.
61 μετοχές κινήθηκαν ανοδικά, 107 πτωτικά και 43 παρέμειναν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Επιχειρήσεις Παρνασσός +16,67%, Επίλεκτος +10,00%, Eλληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες +10,00% και Yalco +9,38%.
Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Euroxx -19,85%, Vell Group -18,75%, Προοδευτική -16,67% και Μουζάκης -10,00%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σπανάκης: Οι δήμοι στην πρώτη γραμμή για μέτρα πρόληψης κατά των πυρκαγιών
- Ποια είναι η εμβέλεια των πυραύλων του Ιράν – Φτάνουν μέχρι την Ευρώπη;
- Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής μετά τη νίκη στην Ποντγκόριτσα
- Μαυροβούνιο – Ελλάδα 65-79: Σπουδαία νίκη με σούπερ Τολιόπουλο η Εθνική! (vids)
- Μπάρτσα και Ρεάλ τα δίνουν όλα για Ρόδρι
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Έλον Μασκ, Άντριου Τέιτ και ο κύριος Telegram επιμένουν Ντουμπάι – «Προτιμώ drones από φόρους»


