ΟΤΕ : Για τέταρτη συνεχή χρονιά στηρίζει την Εθνική Αστέγων
Ο ΟΤΕ για τέταρτη συνεχή χρονιά στηρίζει την Εθνική Αστέγων στην συμμετοχή της στο 8ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων, το οποίο ξεκίνησε χθες στο Ριο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας και θα ολοκληρωθή στις 26 Σεπτεμβρίου.
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων είναι ένα ετήσιο, διεθνές πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το οποίο διεξάγεται με την υποστήριξη της ΟΥΕΦΑ και έχει ως στόχο την επανένταξη, στην κοινωνία, ευπαθών ομάδων, όπως άστεγοι, πρόσφυγες κ.α.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο του προγράμματός Εταιρικής Υπευθυνότητας ο ΟΤΕ στέκεται αρωγός σε μια σημαντική προσπάθεια που αποσκοπεί στην επαναδραστηριοποίηση περιθωριοποιημένων ατόμων, τα οποία αγωνίζονται να βιώσουν ένα καλύτερο αύριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΟΚ: Ζήτησε να αναβληθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό για το μπάσκετ Γυναικών
- Πηγές ΠΑΣΟΚ: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ φέρει την υπογραφή της ΝΔ που κυβερνά τη χώρα εδώ και 7 χρόνια
- Νέο επεισόδιο στις ΗΠΑ: Ένα άτομο σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πυροβολισμούς με τη συνοριοφυλακή στην Αριζόνα
- Τα μεσάνυχτα πιο κοντά από ποτέ στο Ρολόι της Αποκάλυψης – 85 δευτερόλεπτα πριν την καταστροφή;
- Ολυμπιακός – Μιλάνο 1-3: Πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι σε ένα από τα μεγαθήρια του Champions League
- Λουτσέσκου: «Τεράστια η θλίψη, ο ΠΑΟΚ υποφέρει»
