Νέες, μειωμένες κατά 750 ευρώ τιμές για το Renault Clio
Υπό την ισχύ της μείωσης απο την Renault η αρχική τιμή του Clio διαμορφώνεται πλέον στα 11.200 ευρώ.
Μειωμένες κατά 750 ευρώ θα είναι πλέον οι τιμές όλων των εκδόσεων του Renault Clio – με εξαίρεση το RS- που διατίθενται στην ελληνική αγορά στο πλαίσιο αντίστοιχης πρωτοβουλίας της γαλλικής φίρμας.
Έτσι, με εξαίρεση την έκδοση RS η οποία δεν εμπίπτει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα οι υπόλοιπες εκδόσεις του γαλλικού μοντέλου και οι καταναλωτές που θα το αγοράσουν επωφελούνται από την παραπάνω μείωση.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι υπό την ισχύ της συγκεκριμένης μείωσης η τιμή της βασικής έκδοσης του τρίθυρου Clio διαμορφώνεται στα 11.200 ευρώ ενώ αυτή της αντίστοιχης πεντάθυρης εκδοχής του στα 11.600 ευρώ.
auto.in.gr
- Απάντηση πλευράς Σαμαρά σε Μητσοτάκη: «Καλύτερα να ανησυχείς από πριν, παρά να γίνεσαι επαγγελματίας στην κυβίστηση»
- Κούβα: Ποιος ήταν ο ένας εκ των τεσσάρων αμερικανοκουβανών που σκοτώθηκαν στην επίθεση στο ταχύπλοο
- Χαρίτσης: Έκθετη η κυβέρνηση για τις υποκλοπές – Ακόμα δεν έχουμε μάθει ολόκληρη την αλήθεια
- Λόρα: Σε τυχαίο έλεγχο της γερμανικής αστυνομίας εντοπίστηκε η 16χρονη – Πώς θα γίνει η πρώτη επαφή με τον πατέρα της
- Θέσεις εργασίας: Οι τομείς με τη μεγαλύτερη «δίψα» για προσωπικό στην ΕΕ – Πού είναι ευκολότερο να βρείτε δουλειά
- Ολοκληρώθηκε το κρίσιμο ραντεβού Γεραπετρίτη – Ρούμπιο: Μέση Ανατολή και Ιράν στην ατζέντα


