Το νοσοκομείο «Ελπίς» επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά ο νέος υπουργός Υγείας
Ένα από παλαιότερα νοσοκομεία της Αθήνας, το «Ελπίς» επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά την Τρίτη ο νέος υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος. Ακολούθησε ευρεία σύσκεψη με τους διευθυντές, γιατρούς και τους προϊσταμένους της νοσηλευτικής υπηρεσίας, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα και προτάθηκαν λύσεις.
Ένα από παλαιότερα νοσοκομεία της Αθήνας, το «Ελπίς» επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά την Τρίτη ο νέος υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.
Ακολούθησε ευρεία σύσκεψη με τους διευθυντές, γιατρούς και τους προϊσταμένους της νοσηλευτικής υπηρεσίας, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα και προτάθηκαν λύσεις.
Στην ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται ότι ο κ. Λοβέρδος εξήρε την αφοσίωση του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού στην προσπάθειά τους για καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών και ενημερώθηκε από τον διοικητή Θ.Γιάνναρο για όλα τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν το νοσηλευτικό ίδρυμα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πόση ενέργεια μας έχει απομείνει;
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και τα νότια, θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα
- Οικονομική ασφυξία: Το μετέωρο βήμα του συνταξιούχου με απώλειες 3,5 δισ. ευρώ φέτος
- Μετασχηματισμός ΕΛΤΑ: Σε ιδιώτες 150 «ιδιολειτουργούμενα» καταστήματα
- Κληρονομιά: Πώς μοιράζεται όταν δεν υπάρχει διαθήκη
- Τα αρχεία Έπσταϊν και η «λάσπη» πίσω από την καλογυαλισμένη βιτρίνα της τέχνης

