Μειωμένο κατά 28% εμφανίζεται το ταμειακό έλλειμμα στο οκτάμηνο του 2010
Μείωση κατά 28% εμφάνισε το έλλειμμα της Κεντρικής Κυβέρνησης σε ταμειακή βάση στο οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου σε σύγκριση με το ίδιο διάστημα πέρσι. Συγκεκριμένα διαμορφώθηκε σε 15,7 δισ. ευρώ έναντι 21,8 δισ. την αντίστοιχη περίοδο του 2009.
Μείωση κατά 28% εμφάνισε το έλλειμμα της Κεντρικής Κυβέρνησης σε ταμειακή βάση στο οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου σε σύγκριση με το ίδιο διάστημα πέρσι.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2010 το ταμειακό έλλειμμα διαμορφώθηκε σε 15,7 δισ. ευρώ έναντι 21,8 δισ. την αντίστοιχη περίοδο του 2009.
Στο ίδιο διάστημα τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού εμφανίζουν αύξηση κατά 3,4%, σε 32,8 δισ. ευρώ από 31,6 πέρσι.
Οσον αφορά τις δαπάνες το πρώτο οκτάμηνο του έτους καταγράφεται μείωση της τάξης του 10,2% σε 43,5 δισ. ευρώ από 47,9 δισ. ευρώ πέρσι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
