Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Κω από πυρκαγιά σε κινητήρα αεροπλάνου
«Καρδιοχτύπησαν» το πρωί του Σαββάτου οι 170 επιβάτες αεροσκάφους σλοβάκικης εταιρείας, όταν λίγα λεπτά μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο της Κω εκδηλώθηκε φωτιά στο κινητήρα. Αμέσως σήμανε συναγερμός, ενώ η αποβίβαση έγινε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
«Καρδιοχτύπησαν» το πρωί του Σαββάτου οι 170 επιβάτες αεροσκάφους σλοβάκικης εταιρείας, όταν λίγα λεπτά μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο της Κω εκδηλώθηκε φωτιά στο κινητήρα. Αμέσως σήμανε συναγερμός, ενώ η αποβίβαση έγινε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Συγκεκριμένα, στις 9 το πρωί το αεροσκάφος της εταιρείας Air Explore πραγματοποιώντας πτήση από τη Βερόνα προς την Κω, πραγματοποιούσε προσγείωση στο αεροδρόμιο,
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς πρόβλημα, ωστόσο, την ώρα που το αεροσκάφος τροχοδρομούσε εκδηλώθηκε πυρκαγιά στον αριστερό κινητήρα.
Αμέσως ενημερώθηκε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του αεροδρομίου, η αστυνομία και η Πυροσβεστική και σε ελάχιστα λεπτά ξεκίνησε η διαδικασία αποβίβασης με τις ειδικές «τσουλήθρες» των επιβατών που βρίσκονταν στο αεροπλάνο.
Χάρη στην άμεση κινητοποίηση το συμβάν έληξε σύντομα χωρίς περαιτέρω προβλήματα με τους 170 επιβάτες να είναι όλοι ασφαλείς και καλά στην υγεία τους, ενώ γρήγορα σβήστηκε και η φωτιά στο αεροσκάφος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το Ισραήλ γίνεται μέλος του «συμβουλίου ειρήνης» του Τραμπ, ανακοινώνει ο Νετανιάχου
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και άλλες πόλεις
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας