Κανονικά το Σάββατο (11/9) θα γίνει το Αρης- Παναθηναϊκός
Κανονικά το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η διοργανώτρια αρχή. Παρά τις πιέσεις του Άρη, ώστε το ματς να διεξαχθεί την Παρασκευή, τελικά, αφού η αστυνομία έδωσε το «Ok» για να γίνει η αναμέτρηση το Σάββατο, η Λίγκα αποφάσισε να γίνει η αναμέτρηση κανονικά την ημέρα που αρχικά είχε προβλεφτεί.
Κανονικά το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η διοργανώτρια αρχή.
Παρά τις πιέσεις του Άρη, ώστε το ματς να διεξαχθεί την Παρασκευή, τελικά, αφού η αστυνομία έδωσε το «Ok» για να γίνει η αναμέτρηση το Σάββατο, η Λίγκα αποφάσισε να γίνει η αναμέτρηση κανονικά την ημέρα που αρχικά είχε προβλεφτεί.
Παράλληλα, εγκρίθηκε το αίτημα της ΑΕΚ να διεξαχθεί ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό στη Ριζούπολη λόγω του γνωστού προβλήματος με το ΟΑΚΑ.
Έτσι, οι μισοί αγώνες της 2ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν το Σάββατο και οι υπόλοιποι την Κυριακή.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:
Σάββατο
17:15 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (NOVA)
17:15 Ατρόμητος – Ηρακλής (NOVA)
17:15 Ολυμπιακός – Κέρκυρα (ΝΕΤ)
19:30 Αρης – Παναθηναϊκός (ΝOVA)
Κυριακή
16:00 Ολυμπιακός Β. – Εργοτέλης (NOVA)
16:00 Ξάνθη – Πανιώνιος (NET)
18:15 Λάρισα – Καβάλα (NOVA)
20:30 ΑΕΚ – Πανσερραϊκός (NOVA)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,www.sport.gr
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Από τόσα εισιτήρια θα πάρουν ΠΑΟΚ και ΟΦΗ για τον τελικό
- ΒΗΜΑ στην Ιστορία: Έρχεται αυτή την Κυριακή και είναι αφιερωμένο στον Ελευθέριο Βενιζέλο
- Ηλεκτρονικές αποδείξεις: Ποιοι κινδυνεύουν με έξτρα φόρο 22%
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με τον Γ’ τόμο του Ετυμολογικού Λεξικού της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Γ. Μπαμπινιώτη
- Σεισμός στην Ήπειρο – Περισσότερα από 140 κτίρια έχουν υποστεί ζημιές – Σε εξέλιξη οι έλεγχοι
- Σάρα Τοσκάνο: Η σύζυγος του Λάμπρου Φισφή χορεύει oriental στο νέο επεισόδιο του Έχω Παιδιά (εικόνες)

