Βομβιστικές επιθέσεις συγκλόνισαν τη Λαχώρη του Πακιστάν
Τουλάχιστον δεκαοκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 100 τραυματίστηκαν από τις τρεις βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν την Τετάρτη στην Λαχώρη του Πακιστάν. Μετά τις επιθέσεις πολίτες έβαλαν φωτιά σε αστυνομικό τμήμα και σε οχήματα.
Τουλάχιστον δεκαοκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 100 τραυματίστηκαν από τις τρεις βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν την Τετάρτη στην Λαχώρη του Πακιστάν.
«Σύμφωνα με τις πληροφορίες, 18 άνθρωποι είναι νεκροί και περισσότεροι από 100 τραυματίες» δήλωσε ο Σαζάντ Μπούτα, διοικητικός αξιωματούχος της Λαχώρης, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση του Πακιστάν.
Αστυνομικός διοικητής έκανε λόγο για 14 νεκρούς και τόνισε ότι επρόκειτο για τρεις βόμβες που εξερράγησαν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στη Λαχώρη.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ένας βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε μέσα σε ένα πλήθος εκατοντάδων ανθρώπων.
Tοπικός αξιωματούχος της Λαχώρης δήλωσε ότι οι εκρήξεις σημειώθηκαν με διαφορά 15 λεπτών.
Λίγο μετά από τις επιθέσεις, πλήθος κόσμου έβαλε φωτιά σε ένα αστυνομικό τμήμα και σε αρκετά οχήματα.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, υπήρχαν άνθρωποι που χτυπούσαν αστυνομικούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press,ΑΠΕ/Reuters
- Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν
- Φίλος του Άρη Betsson έβαλε σουτ από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε 2.000€
- Όταν η καινοτομία χτυπά σε τοίχο: Βανδαλισμοί ακινητοποίησαν τα ηλεκτρικά ποδήλατα στο Αιγάλεω
- Η Μαρία Καρυστιανού θέλει να γυρίσει τις γυναίκες πενήντα χρόνια πίσω
- Συγκλονίζει ο Πολονάρα: Επέστρεψε στο γήπεδο και αποθεώθηκε (vids)
- Η Ιωάννα Καρέλια θα στηρίξει αθλητές για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες



