Συνεδριάζει την Τετάρτη η Επιτροπή Μεγάλων Έργων
Υπό την προεδρία του υπουργού Υποδομών Δημήτρη Ρέππα, συνεδριάζει το πρωί της Τετάρτης, για δεύτερη φορά, η Επιτροπή Μεγάλων Έργων και Υποδομών. Κατά τη συνεδρίαση θα συζητηθεί ο συντονισμός των ενεργειών για το Στρατηγικό Σχέδιο Υποδομών Μεταφορών της Θεσσαλονίκης αλλά και οι ρυθμίσεις για την εγκατάσταση Μονάδων Αφαλάτωσης στα Άνυδρα Νησιά του Αιγαίου και τη λειτουργία αεροδρομίων επί υδάτινων επιφανειών.
Υπό την προεδρία του υπουργού Υποδομών Δημήτρη Ρέππα, συνεδριάζει το πρωί της Τετάρτης, για δεύτερη φορά, η Επιτροπή Μεγάλων Έργων και Υποδομών.
Κατά τη συνεδρίαση θα γίνει ενημέρωση και εισηγήσεις για τα έργα παραχώρησης από τις αρμόδιες ομάδες εργασίας, ενώ θα συζητηθούν, ανάμεσα σε άλλα θέματα, ο συντονισμός των ενεργειών για το Στρατηγικό Σχέδιο Υποδομών Μεταφορών της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της.
Επιπλέον, όπως ανακοινώθηκε, στην ατζέντα της συνάντησης βρίσκονται και οι αναγκαίες νομοθετικές ρυθμίσεις για την εγκατάσταση Μονάδων Αφαλάτωσης στα Άνυδρα Νησιά του Αιγαίου και τη λειτουργία αεροδρομίων επί υδάτινων επιφανειών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ξάνθη: Οι οικονομικές διαφορές πίσω από τη δολοφονία του 69χρονου
- Υποκλοπές: Αδυναμία των θεσμών να κάνουν την δουλειά τους – Τι λέει ο δικηγόρος των θυμάτων των παρακολουθήσεων
- Έχω παιδιά: Μια βουτιά στο παρελθόν
- Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Κένι στον ΠΑΟΚ
- Νέα σύσκεψη στο υπ. Άμυνας υπό τον Δένδια για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, παραβίασε φανάρι και STOP, συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ και κατέληξε σε τοίχο
