Ανέκαμψε το Χρηματιστήριο την Πέμπτη με άνοδο 1,69%
Ανάκαμψη κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη συνεδρίαση της Πέμπτης, μετά την έντονη πίεση που δέχθηκαν στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις, με αιχμή την ανάκαμψη των τραπεζικών μετοχών (+4,05%). O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.541,72 μονάδες σημειώνοντας κέρδη κατά 1,69%.
Δυναμική ανάκαμψη κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη συνεδρίαση της Πέμπτης, μετά την έντονη πίεση που δέχθηκαν στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις, με αιχμή την ανάκαμψη των τραπεζικών μετοχών.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.541,72 μονάδες σημειώνοντας κέρδη σε ποσοστό 1,69%.
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 81,254 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 2,40%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,47% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 0,82%.
Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Τραπεζών +4,05% και Χημικών +3,90%
Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες των Τηλεπικοινωνιών -1,84% και των Ασφαλειών -1,36%.
108 μετοχές κινήθηκαν ανοδικά, 56 πτωτικά και 40 παρέμειναν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: F.G. Europe +10,00%, Εβροφάρμα +9,76%, Ντρουκφάρμπεν +9,23% και Sato +9,09%.
Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Q&R -17,65%, Εδραση -12,50%, Καρδασιλάρης -11,76% και Γιουρομπρόκερς -9,41%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα οκτώ beauty trends που θα «φορεθούν» πολύ μέσα στις γιορτές
- Τι έκαναν οι Τζάστιν Τριντό και Κέιτι Πέρι με τον Φούμιο Κισίντα και τη σύζυγό του, Γιούκο;
- Είναι λογικό; Τι σημαίνει όταν ερωτεύεσαι συνεχώς και πολύ γρήγορα
- Κουρέτας: Που πήγαν τα 50 εκατ. ευρώ της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών;
- Γιατί πλημμυρίζει σε κάθε βροχόπτωση η Αθήνα και γιατί βούλιαξε -ξανά- η Μάνδρα;
- Χάνεται ο στόχος για καθολική κάλυψη υγείας ως το 2030


