Ρομπότ θα εξερευνήσει την Πυραμίδα του Χέοπα
Σε παλαιότερη έρευνα οι αρχαιολόγοι ακολούθησαν μια τυφλή στοά και έφτασαν μέχρι μια πόρτα. Κατάφεραν να περάσουν μέσα από αυτήν αλλά στη συνέχεια εμποδίστηκαν από μια δεύτερη πολύ διαφορετική πύλη.
Σε παλαιότερη έρευνα οι αρχαιολόγοι ακολούθησαν μια τυφλή στοά και έφτασαν μέχρι μια πόρτα. Κατάφεραν να περάσουν μέσα από αυτήν αλλά στη συνέχεια εμποδίστηκαν από μια δεύτερη πολύ διαφορετική πύλη.
Τώρα ένα ρομπότ που αποτελεί καρπό εργασιών 5 ετών του Leeds University School of Mechanical Engineering θα προσπαθήσει να περάσει και τη δεύτερη πόρτα ελπίζοντας πως θα καταφέρει να φθάσει στη λύση του μυστηρίου.
Λέτε να επιβεβαιωθούν οι conspiracy theorists και να βρούμε εκεί φυλαγμένο κανένα διαστημόπλοιο;
http://www.independent.co.uk/news/science/robot-to-explore-mysterious-tunnels-in-great-pyramid-2046506.html
Γιώργος Επιτήδειος
- Συνεργάτης του Έλληνα kickboxer για την άγρια επίθεση στη Σερβία: «Μπήκαν 100 άτομα στο ρινγκ και μας βαρούσαν ανελέητα»
- ΑΑΔΕ: Προσωρινό λουκέτο σε δεκάδες ψηφιακές υπηρεσίες – Ποιες εφαρμογές βγαίνουν εκτός λειτουργίας
- Μεντβέντεφ: Ο Ζελένσκι θα πρέπει να κρύβεται για το υπόλοιπο της ζωής του μετά την επίθεση στον Πούτιν
- «Ο Λούκα Μόντριτς είναι η καλύτερη μεταγραφή φέτος»
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Σπάει όλα τα ρεκόρ 5 μήνες προτού βγει στις σκοτεινές αίθουσες
- Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 60χρονος γιος της


