Προς τις 1.650 μονάδες υποχωρεί το Χρηματιστήριο
Πτωτικές τάσεις επικρατούν και την Τετάρτη στο Χρηματιστήριο, με τον γενικό δείκτη να υποχωρεί προς τα επίπεδα των 1.650 μονάδων, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς.
Αρνητικό κλίμα επικρατεί και την Τετάρτη στο Χρηματιστήριο, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς.
Στις 13:35 ο γενικός δείκτης σημείωνε πτώση 1,02% στις 1.649,01 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 28,3 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωνε απώλειες 1,28%, ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης έχανε 1% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης κατέγραφε πτώση 0,64%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωνε πτώση 1,69%.
Συνολικά, 41 μετοχές κινούνταν ανοδικά, 114 πτωτικά και 33 παρέμεναν σταθερές.
Απώλειες σημειώνουν και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές, ενώ πτωτικό άνοιγμα της συνεδρίασης στη Γουόλ Στριτ δείχνουν τα futures.
Στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, ο δείκτης FTSE-100 υποχωρούσε κατά 1,74% στις 5.282,94 μονάδες, στο Παρίσι, ο δείκτης CAC-40 σημείωνε πτώση 2,02% στις 3.655,21 μονάδες και στη Φρανκφούρτη, ο DAX ήταν χαμηλότερα κατά 1,79% στις 6.173,88 μονάδες.
Με πτώση έκλεισε το Χρηματιστήριο του Τόκιο, όπου ο δείκτης Nikkei υποχώρησε κατά 2,70% στις 9.292,85 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Σίντνεϊ Σουίνι επιστρέφει στo «Euphoria» ως μέλος του OnlyFans – «Απλά παράγω περιεχόμενο»
- Αγρίνιο: «Ο άντρας μου προκαλούσε τον δράστη» αποκάλυψε η σύζυγος του θύματος – Πισώπλατα η επίθεση
- Ευρωκοινοβούλιο: Πυροδοτεί τη «βόμβα» – «Παγώνει» την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ
- ΠΑΣΟΚ: Όχι στο διάλογο της κυβέρνησης για το αγροτικό – Θα καταθέσουμε δική μας πρόταση, λέει ο Ανδρουλάκης
- Γροιλανδία: «Προετοιμαστείτε για πιθανή εισβολή», λέει ο πρωθυπουργός Νίλσεν
- Με τη ριγωτή ερυθρόλευκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός (pic)

