Σε Κύπρο, Ισραήλ και Παλαιστινιακά Εδάφη μεταβαίνει ο Γιώργος Παπανδρέου
Στην Κύπρο, το Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη μεταβαίνει την Τετάρτη και την Πέμπτη ο πρωθυπουργός. Το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον Δημήτρη Χριστόφια και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Τελ Αβίβ.
Στην Κύπρο, το Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη μεταβαίνει την Τετάρτη και την Πέμπτη ο πρωθυπουργός,
Γ.Παπανδρέου.
Οι επαφές του κ. Παπανδρέου αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, λόγω και της πρόσφατης διένεξης Αγκυρας-Τελ Αβίβ για τη Λωρίδα της Γάζας.
Το πρωί της Τετάρτης ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί στη Λευκωσία με τον πρόεδρο της Δημήτρη Χριστόφια, ενώ αργότερα θα γίνουν δηλώσεις.
Στη 1 το μεσημέρι θα φτάσει στο Τελ Αβίβ και το απόγευμα θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες.
Αναμένεται επίσης συνάντηση με τον Πατριάρχη Θεόφιλο Γ’.
Την Πέμπτη ο κ. Παπανδρέου θα έχει γεύμα εργασίας με τον Ισραηλινό ομόλογό του Μπέντζαμιν Νετανιάχου.
Αργότερα θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών Αβιγκντορ Λίμπερμαν, καθώς και με την αρχηγό του κόμματος Καντίμα Τζίπο Λίβνι.
Το απόγευμα θα αναχωρήσει για τη Ραμάλα, όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Παλαιστινιακής Αρχής, Σαλάμ Φαγιέντ και τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Mαχμούντ Αμπάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Θα μπορούσα να εμπλέξω τον Τραμπ»: Δολοφόνος 51 ατόμων στη Νέα Ζηλανδία καταγγέλλει απάνθρωπες συνθήκες κράτησης
- «Πυρά» Τραμπ, προσευχές και αντι-show: Όλα όσα έγιναν στο ημίχρονο του Super Bowl με πρωταγωνιστή τον Bad Bunny
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώνεται η επιτροπή Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης – Ποιοι «επαναπατρίζονται» από ΣΥΡΙΖΑ
- Πύλος: Νεαρός ξυλοκόπησε κουρέα με γκλοπ επειδή δεν του άρεσε το κούρεμα
- Ταμπόρδα: «Ελπίζω αυτή η νίκη να αποτελέσει σημείο ενός νέου ξεκινήματος»
- Δύο συμφωνίες και ένα ραντεβού ξεκλειδώνουν τον ενεργειακό κόμβο στην Ελλάδα



