Σφράγισε επιταγή του Ηρακλή ο Κακιούσης
Στο... δρόμο της αντιπαράθεσης με τον Ηρακλή για οφειλόμενα, που
άνοιξαν καλαθοσφαιριστές που συνέθεσαν το ρόστερ της περυσινής σεζόν,
αποφάσισε να βαδίσει ο Λευτέρης Κακιούσης.
Στο… δρόμο της αντιπαράθεσης με τον Ηρακλή για οφειλόμενα, που άνοιξαν καλαθοσφαιριστές που συνέθεσαν το ρόστερ της περυσινής σεζόν, αποφάσισε να βαδίσει ο Λευτέρης Κακιούσης.
Ο έμπειρος τεχνικός, συγκεκριμένα, σφράγισε σήμερα επιταγή για χρήματα που έχει λαμβάνειν από το «γηραιό» για τη συνεργασία που είχε μαζί του την αγωνιστική χρονιά που έφυγε.
Υπενθυμίζεται πως την αρχή έκανε ο Σπύρος Κέκελης με την κατάθεση προσφυγής (σ.σ. είναι ορισμένο να εκδικαστεί στις 14/7), διαμαρτυρία για συναλλαγματική που είχε στα χέρια του έκανε στην πορεία ο Σωτήρης Καραποστόλου και στη συνέχεια το «γλυκό» έθεσε με το σφράγισμα επιταγών από τους Δημήτρη Δέσπο, Αλέξη Τσαμάτο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
