
Για καθυστέρηση στην αξιοποίηση των αγροφυλάκων κάνει λόγο η ΝΔ
Για καθυστέρηση στη μετακίνηση των αγροφυλάκων στις Δασικές Υπηρεσίες
εγκαλεί την κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπεύθυνος του Τομέα
Πολιτικής Ευθύνης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. «Οι οργανικές θέσεις είναι κενές σε ποσοστό 60%» σημειώνει.
Για καθυστέρηση στη μετακίνηση των αγροφυλάκων στις Δασικές Υπηρεσίες εγκαλεί την κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας.
Ενώ βρισκόμαστε στο μέσο της αντιπυρικής περιόδου, «οι Δασικές Υπηρεσίες είναι τραγικά υποστελεχωμένες, καθώς οι προβλεπόμενες οργανικές τους θέσεις είναι κενές σε ποσοστό 60%» σημειώνει ο κ. Μητσοτάκης.
»Σε μία περίοδο έντονης δημοσιονομικής δυσπραγίας, η ενίσχυση νευραλγικών υπηρεσιών για την προστασία του δασικού μας πλούτου, χωρίς μάλιστα πρόσθετη επιβάρυνση για τον προϋπολογισμό, είναι η μοναδική ενδεδειγμένη λύση, εάν πραγματικά υπάρχει η βούληση για την προστασία των δασών» προσθέτει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι πρώην κολλητές της Τέιλορ Σουίφτ που έφαγαν «πόρτα» από τον γάμο της
- Πρόστιμο στον Ντάνιελ Βαγιέχο από το Roland Garros για σεξιστικό σχόλιο
- Έλεγχοι της ΑΑΔΕ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – 110 παραβάσεις και 48ωρο λουκέτο σε τρεις σε επιχειρήσεις εστίασης
- Ζάκυνθος: Κλειστό και φέτος το «Ναυάγιο»
- Ο Γκουαρντιόλα είπε «όχι» στον Μπέκαμ
- Ηράκλειο: Συνελήφθη μετά από καταδίωξη επιχειρηματίας για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συντρόφου του
