Μουσική -και όχι μόνο- στο οικολογικό φεστιβάλ στην Αρχαία Ολυμπία
Πλούσιο πρόγραμμα, για όλα τα γούστα, περιλαμβάνει το οικολογικό «Earth,
Wind & Music Festival», που θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία
από την Τετάρτη 14 μέχρι και την Κυριακή 18 Ιουλίου. Θα διοργανωθούν εκθέσεις ζωγραφικής, ομιλίες, έκθεση και διάθεση τοπικών προϊόντων,
προβολή προγραμμάτων κοινωνικής ευθύνης, αλλά και συναυλίες με τους Στ.Ξαρχάκο, Έλλη Πασπαλά, Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα, Έλενα Παπαρίζου και Onirama.
Πλούσιο πρόγραμμα, για όλα τα γούστα, περιλαμβάνει το οικολογικό «Earth, Wind & Music Festival», που θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία από την Τετάρτη 14 μέχρι και την Κυριακή 18 Ιουλίου.
Στόχος του φεστιβάλ είναι να αφυπνίσει την περιβαλλοντολογική συνείδηση του καθενός από εμάς μέσα από την τέχνη και τη μουσική, αλλά και να ενισχύσει -ή ακόμα και να δημιουργήσει- την αίσθηση της ατομικής μας ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο του οποίου είμαστε μέρος.
Η επιλογή της τοποθεσίας για το φεστιβάλ αυτό δεν είναι καθόλου τυχαία. Η Αρχαία Ολυμπία, ένας τόπος με πλούσια ιστορία και πολιτισμική αξία, υπέστη τεράστια καταστροφή από τη φωτιά που ξέσπασε στην Ηλεία το 2007.
Έτσι το φεστιβάλ έρχεται για να στρέψει το βλέμμα του κόσμου στον ιστορικό αυτό τόπο, προβάλλοντας σε κάθε γωνιά της πόλης τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του μέσα από ποικίλες οικολογικές –μουσικές και μη– δράσεις.
Σε συνεργασία με τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας θα διοργανωθούν εκδηλώσεις όπως εκθέσεις ζωγραφικής, ομιλίες, έκθεση και διάθεση τοπικών προϊόντων, προβολή προγραμμάτων κοινωνικής ευθύνης και πολλές άλλες ακόμα.
Κύριο ρόλο στο φεστιβάλ έχουν οι τρεις οικολογικές συναυλίες που θα διεξαχθούν με χρήση εξοπλισμού που λειτουργεί χωρίς την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Οι συναυλίες θα γίνουν στο Θέατρο Ολυμπία.
Πρόγραμμα συναυλιών
15/7: Σταύρος Ξαρχάκος, Έλλη Πασπαλά
16/7: Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας
18/7: Έλενα Παπαρίζου, ONIRAMA
Οι συναυλίες ξεκινούν στις 9 το βράδυ. Προπώληση εισιτηρίων στο www.tickethour.com και στο 210.8108228.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Η ICE του Τραμπ συνεχίζει τις εν ψυχρώ δολοφονίες, τέσσερις νεκροί σε έναν χρόνο – Η διαβόητη δράση της
- Τρομοκρατία: Οι δολοφονίες δεν άλλαξαν ποτέ την ιστορία του κόσμου
- H άνοια κοστίζει στην Ευρώπη εκατοντάδες δισ. τον χρόνο – Τα περισσότερα τα πληρώνουν οι οικογένειες
- Φωτιά σε διαμέρισμα στον Άγιο Ελευθέριο
- Θεσσαλονίκη: Οδύνη στην κηδεία της 15χρονης αθλήτριας του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο
- Το «καρφί» του Γιαμάλ στη συνέντευξη Τύπου: «Λέτε ότι δεν είμαι στην καλύτερη φόρμα, οπότε μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο»
- Επιστολή του Δημάρχου Πειραιά στον Πρωθυπουργό για την υπογειοποίηση των Γραμμών του ΗΣΑΠ
- Ανδρουλάκης: Να κλείσει ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών, της τοξικότητας, της διαφθοράς και της ατιμωρησίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442