Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Τζο Μπάιντεν στο Ιράκ
Ο αμερικανός αντιπρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, έφτασε σήμερα, Σάββατο, αιφνιδιαστικά στο Ιράκ, τη στιγμή που η αυξημένη ένταση λόγω του πολιτικού αδιεξόδου που προέκυψε μετά τις εκλογές του Μαρτίου, θέτουν υπό αμφισβήτηση τα σχέδια των ΗΠΑ για τερματισμό των στρατιωτικών επιχειρήσεων στη χώρα τον προσεχή μήνα. Ο Μπάιντεν αναμένεται να έχει συνομιλίες με τους ιρακινούς ηγέτες.
Ο αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν έφθασε σήμερα, Σάββατο, αιφνιδιαστικά στο Ιράκ, τη στιγμή που η αυξημένη ένταση εξαιτίας του πολιτικού αδιεξόδου που προέκυψε μετά τις εκλογές του Μαρτίου, θέτουν υπό αμφισβήτηση τα σχέδια των ΗΠΑ για τερματισμό των στρατιωτικών επιχειρήσεων στη χώρα τον προσεχή μήνα.
Ο Τζο Μπάιντεν αναμένεται να έχει συνομιλίες με τους ιρακινούς ηγέτες, ενώ παραμένει το αδιέξοδο, τέσσερις μήνες μετά τις εκλογές, για το σχηματισμό της επόμενης κυβέρνησης της χώρας.
Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επισκέπτεται για δεύτερη φορά φέτος το Ιράκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον του Ιράν
- Η επίθεση στο Ιράν το μεγαλύτερο ρίσκο της εξωτερικής πολιτικής Τραμπ
- CIA για Ιράν: Ο Χαμενεΐ θα μπορούσε να αντικατασταθεί από σκληροπυρηνικούς των Φρουρών της Επανάστασης
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο απαιτούν άμεση ψηφοφορία για να περιορίσουν τη δράση του Τραμπ στο Ιράν
- Πόσο κινδυνεύει η παγκόσμια προμήθεια πετρελαίου από τον πόλεμο Ιράν – ΗΠΑ
- ΔΟΑΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου των κυβερνητών για το Ιράν
