Τελικά θα πουλήσουμε τα νησιά μας για να πληρώσουμε το χρέος μας;
Αυτό αναφέρει ο Βρετανικός Guardian σύμφωνα με τον οποίο πρόκειται να πουληθεί ή να επινοικιαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα μέρος της Μυκόνου και μια σειρά από βραχονησίδες.
Αυτό αναφέρει ο Βρετανικός Guardian σύμφωνα με τον οποίο πρόκειται να πουληθεί ή να επινοικιαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα μέρος της Μυκόνου και μια σειρά από βραχονησίδες.
Για να δούμε αν όντως θα γίνει και αν τελικά θα μας φέρει τουλάχιστον χρήματα. Γιατί φοβάμαι πως τελικά πάνω στον πανικό και την ανικανότητά μας μάλλον θα τα δώσουμε για ένα κομμάτι ψωμί.
Γιώργος Επιτήδειος
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της
- Βασιλιάς Κάρολος: Κουρτίνες από παλάτι του έγιναν κάλτσες για φιλανθρωπία