Στη Φενέρμπαχτσε με… λιγότερα «έκλεισε» ο Ιβάν Μίλκοβιτς
Ο Ιβάν Μίλκοβιτς αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό μετά το εξωφρενικό ποσό των 700.000 ευρώ που ζήτησε η μάνατζέρ του από τους «ερυθρόλευκους». Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο «Ιβάν ο τρομέρος» είχε υπογράψει προσύμφωνο 400.000 ευρώ με την Φενέρμπαχτσε, ποσό το οποίο τελικά αυξήθηκε σε 550.000 ευρώ. Αυτή ήταν η «απάντηση» στην Αρκάς που ενισχύθηκε με τον Αγκάμεζ.
Ο Ιβάν Μίλκοβιτς αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό μετά το εξωφρενικό ποσό των 700.000 ευρώ που ζήτησε η μάνατζέρ του από τους «ερυθρόλευκους». Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο «Ιβάν ο τρομέρος» είχε υπογράψει προσύμφωνο 400.000 ευρώ με την Φενέρμπαχτσε, ποσό το οποίο τελικά αυξήθηκε σε 550.000 ευρώ.
Η τουρκική ομάδα έδωσε ό,τι ζήτησε ο Σέρβος, καθώς η αντίπαλός της η Αρκάς είχε ενισχυθεί με τον Αγκάμεζ και ήθελε να «απαντήσει» με την απόκτηση του Μίλκοβιτς.
Οι «ερυθρόλευκοι» του αντιπρότειναν 375.000 ευρώ και ζητούσαν απάντηση μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης, η οποία όμως δεν ήρθε. Το αποτέλεσμα είναι να αποχαιρετήσει το Λιμάνι ο Μίλκοβιτς, με τον Τζούριτς να είναι, λογικά, ο διάδοχός του στη θέση του διαγώνιου.
Αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε προτείνει στον Μίλκοβιτς ενα ποσό γύρω στις 300.000 ευρώ, το οποίο είχε αποδεχθεί ο Σέρβος, αλλά στη συνέχεια μπήκε στη μέση η «Φενέρ» και ο Μίλκοβιτς τα «γύρισε» γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τη φυγή του από τον Ολυμπιακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα