Συνέντευξη Τύπου με θέμα «Εμπορική Τράπεζα: Σύμμαχος για την ανάκαμψη της Ελληνικής Οικονομίας, με την ισχυρή στήριξη της Credit Agricole» θα παραχωρήσει σήμερα η Διοίκηση του πιστωτικού ιδρύματος.

Η Εμπορική Τράπεζα, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά στο σημερινό αντίξοο οικονομικό περιβάλλον, προχωρεί στην εφαρμογή ειδικών μέτρων με στόχο την διευκόλυνση της εκπληρώσεως των δανειακών τους υποχρεώσεων.

Τα ειδικά αυτά προγράμματα και προϊόντα, τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των εργαζόμενων και συνταξιούχων τόσο του Δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα (που είναι κάτοχοι δανείου ή πιστωτικής κάρτας και έχουν υποστεί μείωση ή απώλεια εισοδήματος), θα παρουσιασθούν λεπτομερώς στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ