
Το Σάββατο αναχωρεί το Καραβάνι «Ελευθερώστε τη Γάζα»
Το Σάββατο αναμένεται να εγκαταλείψει τα διεθνή ύδατα ανοικτά της Κύπρου με προορισμό τη Λωρίδα της Γάζας το Καραβάνι «Ελευθερώστε τη Γάζα».
Το Σάββατο αναμένεται να εγκαταλείψει τα διεθνή ύδατα ανοικτά της Κύπρου με προορισμό τη Λωρίδα της Γάζας το Καραβάνι «Ελευθερώστε τη Γάζα».
«Αλλάξαμε δύο φορές τις συντεταγμένες του πλου, όταν το Ισραήλ κατέστησε σαφές ότι θα καταλάβει τουρκικό πλοίο του στολίσκου, άρα ετεροχρονίζεται ο απόπλους μας από τα χωρικά ύδατα της Κύπρου» τόνισε η Όντρεϊ Μπόμσι, εκ των πρωταγωνιστριών του κινήματος «Ελευθερώστε την Γάζα».
Η ίδια ανέφερε ότι τα επτά πλοία έχουν τώρα λάβει θέσεις στα διεθνή ύδατα, πολύ κοντά στα κυπριακά χωρικά ύδατα, επειδή η κυπριακή κυβέρνηση κατέστησε σαφές ότι δεν επιθυμεί ο απόπλους να γίνει από την Κύπρο, κάτι που με οδηγεί να υποθέσω ότι στην κυπριακή κυβέρνηση ασκήθηκαν πιέσεις»
Πάντως, η υπουργός Μεταφορών της Κύπρου, Ερατώ Κοζάκου-Μαρκουλή, διέψευσε ότι ασκήθηκαν πιέσεις στην κυπριακή κυβέρνηση από το Ισραήλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Khaby Lame: Το ναυάγιο του δημοφιλέστερου TikToker στον κοσμο
- Ινδία: Γυναίκα που θεωρούσαν νεκρή… «ζωντάνεψε» όταν το ασθενοφόρο που τη μετέφερε έπεσε σε λακκούβα
- CNBC: Τα 8 θέματα που συζητούν τα «συναισθηματικά σταθερά» ζευγάρια – Ψυχολόγος από το Χάρβαρντ δίνει απαντήσεις
- Τρία, δύο, ένα, πυρ – Θεαματική κατεδάφιση πολυώροφου ξενοδοχείου στο Μαϊάμι
- Μαγιόρκα – Ράγιο Βαγιεκάνο 3-0: Συντριβή πριν τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ
- Μανρέσα – Μπανταλόνα 87-77: Ήττα πριν το Game 3 με την ΑΕΚ

