
Σε Αρχαία, Φυσική και Μαθηματικά εξετάζονται οι μαθητές Εσπερινών Λυκείων και ΕΠΑΛ
Με τους μαθητές των Εσπερινών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ να εξετάζονται σε Αρχαία Ελληνικά (Θεωρητικής Κατεύθυνσης) και Φυσική (Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης) και τους μαθητές των ημερησίων ΕΠΑΛ να εξετάζονται στα Μαθηματικά Ι συνεχίζονται σήμερα, Πέμπτη οι πανελλαδικές εξετάσεις.
Με τους μαθητές των Εσπερινών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ να εξετάζονται σε Αρχαία Ελληνικά (Θεωρητικής Κατεύθυνσης) και Φυσική (Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνση και τους μαθητές των ημερησίων ΕΠΑΛ να εξετάζονται στα Μαθηματικά Ι συνεχίζονται σήμερα, Πέμπτη οι πανελλαδικές εξετάσεις.
Την Παρασκευή τη σκυτάλη παίρνουν οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και των Ημερησίων ΕΠΑΛ θα εξεταστούν σταΛατινικά (Θεωρητικής Κατεύθυνσης), Χημεία (Θετικής Κατεύθυνσης), Ηλεκτρολογία (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής), Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουγγαρία: Ο Τραμπ υπόσχεται ότι θα βοηθήσει την οικονομία της εάν εκλεγεί ο Ορμπαν
- Ουκρανία: 1 νεκρός και 15 τραυματίες σε ρωσικές επιθέσεις πριν από την πασχαλινή ανακωχή
- Θεσσαλονίκη: Ανησυχία από την εμφάνιση αρκούδας σε περιοχές του Δήμου Ωραιοκάστρου
- Τραμπ: Τα Στενά του Ορμούζ θα ανοίξουν «σύντομα» με ή χωρίς το Ιράν
- Η Κολομβία ανταποδίδει τους τελωνειακούς δασμούς 100% στον Ισημερινό
- Βαθμολογία Euroleague: Νίκησαν Ζαλγκίρις, Ερυθρός Αστέρας, έχασε έδαφος ο Παναθηναϊκός