Επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη
Επεισόδια μεταξύ 50 οπαδών του Παναθηναϊκού και Πανιωνίου σημειώθηκαν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία. Δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένα. Δύο άτομα συνελήφθησαν, ενώ υπήρξαν τρεις προσαγωγές. Ζημιές υπέστησαν τρεις μοτοσικλέτες οκτώ αυτοκίνητα και ένα υποκατάστημα τράπεζας.
Επεισόδια μεταξύ 50 οπαδών του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου σημειώθηκαν στις 9:45 το βράδυΤης Τρίτηςστην πλατεία της Νέας Σμύρνης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία οπαδοί του Παναθηναϊκού που έφθασαν εκεί με περίπου 20 δίκυκλα επιτέθηκαν σε μπουτίκ του Πανιωνίου και συνεπλάκησαν με οπαδούς της ομάδας της Νέας Σμύρνης που βρίσκονταν εκεί.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Οι συμπλεκόμενοι προξένησαν ζημιές με βόμβες μολότοφ στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας, σε οκτώ σταθμευμένα αυτοκίνητα, τρεις μοτοσικλέτες,ενώ έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.
Στον τόπο της συμπλοκής έφθασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Όπως έγινε γνωστό πραγματοποιήθηκαν δύοσυλλήψειςκαι τρειςπροσαγωγές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γερμανία: Νομοσχέδιο για την ψηφιακή βία και τα πορνογραφικά deepfakes, μετά την καταγγελία ηθοποιού για «ψηφιακό βιασμό»
- Θεσσαλονίκη: Παιδάκι 2,5 ετών περιφερόταν μόνο του στο δρόμο – Συνελήφθη η μητέρα
- LIVE: Μπράιτον – Λίβερπουλ
- Συνάντηση Μητσοτάκη με Έλληνες που επαναπατρίσθηκαν μαζί με τα κατοικίδιά τους από τη Μέση Ανατολή
- ΠΑΟΚ: «Ρατσισμός είναι να μισείς κάτι, που τυχαία δεν είσαι» (pic)
- Τσακ Νόρις: Ποια είναι η περιουσία του και ποιοι οι κληρόνομοι
